LÚDIC 3

MÉS DE 30 ANYS ESSENT SASTRES DE LLEURE I CULTURA

Lúdic 3 neix, el 1994, de la voluntat de crear un projecte empresarial a partir de l’experiència de tres professionals i per oferir un servei de gestió d’equipaments i activitats culturals i de lleure de qualitat.

Des d’aquest moment, ens dediquem a la gestió de diversos projectes que abracen la cultura de proximitat, l’animació sociocultural i el lleure educatiu, tot connectant i acompanyant persones i iniciatives per a fer-les créixer mitjançant l’oci i la cultura de qualitat. Vetllem per millorar i promoure el valor de la cultura de proximitat, fomentar la seva pràctica i consum i fer-la accessible.

L'equip, la base de l'èxit

Juntes, formem un equip apassionat, enèrgic, innovador i compromès amb el canvi.
Creiem en la importància del treball en equip, l’empoderament, el dinamisme, la flexibilitat i la comunicació, valors que es reflecteixen en cada aspecte de la nostra feina on la col·laboració és la clau.

El nostre compromís

Gestionem els nostres recursos amb cura, mantenint un compromís ferm amb la sostenibilitat, la igualtat, la diversitat, el respecte i la responsabilitat social, partint sempre d’una mirada interseccional. Creiem fermament en la funció social que porten a terme les empreses del nostre sector i en la seva capacitat de transformació social, i és per això que formem part de l’ACELLEC (Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura) des de la seva fundació.

ÀMBITS D’ACCIÓ

FAB’s i punts multimèdia

Dissenyem i gestionem espais, activitats i projectes que permeten apropar i potenciar el coneixement i l’ús de la tecnologia a tota la ciutadania. Treballem la fabricació digital, la robòtica, l’electrònica i les noves tecnologies, entre d’altres.

Activitats lúdiques i culturals

Dissenyem i gestionem esdeveniments lúdics i culturals a mida i per a totes les edats.

Espais culturals de proximitat

Gestionem centres cívics i casals de barri, així com la seva oferta cultural i els projectes culturals que en deriven (fotografia, pintura, ceràmica, etc.).

Dinamització i lleure infantil i juvenil

Gestionem ludoteques, casals infantils, equipaments per a joves i projectes de dinamització juvenil.