Política de privacitat

Condicions d’ús del portal

LÚDIC3 S.C.C.L és una societat inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona. Tom. 35098, Foli 0134, Full 260839, Inscr. 1a., domiciliada a Rambla de Catalunya, 5, pral 3ª 08007 Barcelona, amb el telèfon 934 516 345 i el CIF F-604759202.

En connectar-se a aquesta pàgina vostè accepta les condicions establertes en aquesta nota legal.

Propietat Intel·lectual

Tots els continguts del portal, entenent per aquest a títol enunciatiu els textos, fotografies, gràfics, imatges, sons, icones, tecnologia, software, links, disseny gràfic i codi font són propietat intel·lectual dels titulars del portal, sense que es pugui entendre atorgada cap llicència d’explotació sobre els mateixos més enllà del correcte ús del portal.

Propietat Industrial, protecció del domini

El domini del portal està protegit, advertint-los que qualsevol utilització no autoritzada suposa vulnerar els nostres drets.

Política de Protecció de Dades

La nostra entitat està compromesa amb la protecció de la vostra privacitat i la seguretat de les vostres dades personals. Aquesta política de privacitat descriu com recopilem, utilitzem, compartim i protegim les vostres dades personals. En accedir o utilitzar els nostres serveis, accepteu les pràctiques descrites en aquesta política.

Ens prenem molt seriosament la seguretat de les vostres dades personals i hem implementat mesures tècniques i organitzatives per protegir-les de l’accés no autoritzat, la divulgació o l’alteració. Malgrat això, cap transmissió per Internet o sistema de retenció de dades no és completament segur, i no podem garantir la seguretat absoluta de les vostres dades personals.

D’acord amb la normativa de protecció de dades, us informem que les seves dades personals seran conservades durant el període de responsabilitat o mentre sigui necessari per a la gestió de la relació. El Delegat de Protecció de Dades és UNIVER IURIS S.L. (www.uneon.és). L’usuari té dret a accés, limitació, portabilitat, reclamació a l’autoritat de Protecció de Dades, supressió o oblit, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de dades en l’adreça electrònica relleucultural@relleucultural.cat o el domicili social situat a Rambla de Catalunya, 5, pral 3ª 08007 Barcelona.

En el cas del Currículum, les dades es conservaran durant un any.

Llei aplicable i jurisdicció

Per qualsevol controvèrsia relacionada amb la present nota legal les parts accepten sotmetre’s al jutjats de Barcelona i legislació aplicable corresponent.

Gestionar cookies

Podeu permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades al vostre equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador que utilitzeu.

Per a més detalls, consulteu l’ajuda de Google Chrome, Microsoft Edge, o de Firefox